10/27/2016

Ressenya: El dia que el cielo se caiga

Hey Readers!

Sento haver estat desapareguda dues setmanes però és el que tenen els exàmens... No us puc prometre que tornaré a tindre un ritme regular però s’intenterà!
Avui us porto una lectura que em va sorprendre molt cap a bé!

Resultat d'imatges de el dia que el cielo se caiga
Autora: Megan Maxwell

Editorial: Planeta

Preu: 15’90

Idioma: Castellà

Saga: No


Alba y Nacho se conocen desde que eran niños. La conexión entre ellos es muy especial y aumenta con el paso de los años, hasta que ella se casa y, obligada por su marido, se distancia de él. Nacho se marcha a Londres. Allí encontrará al amor de su vida, a quien luego perderá a causa de una desconocida enfermedad. Alba, que no sabe lo mal que lo está pasando su amigo, acude a él tras su fracaso matrimonial. Su reencuentro crea una unión irrompible, pero al cabo de poco tiempo ella descubre que Nacho también está enfermo. En su afán por ayudarlo a luchar contra lo que parece inevitable, Alba conocerá a Víctor. Y lo que en un principio no son más que encuentros fortuitos, se acaba convirtiendo en un amor incondicional que le permitirá superar sus miedos e inseguridades. 


Sabeu aquets llibres que quan no saps que llegir apareix de manera random?  Dons aquest llibre n’és el clar exemple.
Aquest llibre me’l vaig endur de viatge aquest estiu i la veritat es que em va sorprendre molt cap a bé. M’esperava la típica historia de dos millors amics que és coneixen des de sempre i quan es fan grans s’enamoren... però no ha estat així cosa que m’ha sorprès molt cap bé.

Primer de tot ens hem de situar  a finals del segle passat on coses eren una mica diferents i la mentalitat de la gent també.                                                                   
I serà en l’any 1970 que començarà la historia dels nostres protagonistes que  encara són nens i és coneixeran el replà de l’edifici quan en Nacho se li acaben de morir els seus pares i ha d’anar a viure amb la seva avia i els seus dos germans. L’Alba amb la innocència de una nena voldrà consolar en Nico i el convindarà a jugar.  En Nacho i l’Alba de seguida es faran amics i s’adoptaran mútuament com a “germans”

"La sangre te hace pariente, pero sólo la lealtad y el amor te convierten en familia".

Els anys passaran rapidíssim i de sobte veurem una Alba i un Nico molt més adults i madurs, ens explicarà com els hi ha anat els anys d’escola i l’adolescència. Es veu que la complicitat i el bon rollo sempre ha estat present en aquets dos amics i que tenen un vincle molt especial.                                         

Pinterest: @happyweirdoxp》: L’Alba és una noia que creu en els contes de fades i creu en l’amor veritable. Això farà que quan coneix en Sergio s’enamori d’ell i perdi una mica el sentit comú. S’allunyarà d’en Nacho i aquest s’anirà a viure a Londres on viurà la millor aventura de la seva vida.
Tornarem a saltar tres anys més tard on l’Alba desesperada anirà a buscar el Nacho després del seu fracàs amorós.                                                                             
I el seu vincle es tornarà a enfortir sobretot quan l’Alba se n'adoni que és el que realment li passa en Nacho.

I aquí comença la historia de veritat. (De fet inclús la sinopsis et fa més spoiler)
La historia de l’Alba i en Nacho és una historia preciosa on l’amor, l’amistat i la família jugaran un importantíssim paper i ens deixaran amb una gran lliçó final.  Els dos son uns personatges increïbles on els defectes els fan humans. M’encanta la seva relació, la seva complicitat i com es complementen. M’encanta la seva evolució. M’encanta tot d’aquets dos personatges.     

“Recordar es fácil para quien tiene memoria, olvidar es difícil para quien tiene corazón.” Gabriel García Márquez 

Però també els personatges secundaris tindran un paper bastant important dins la historia i tots deixaran anarel seu granet de sorra. Personatges com la Lena, les dues avies o en Victor seran bastant importants en la historia.     
                           
Are you planning for your annual family picture so you can get it done in time for your holiday cards? Take a look at these Fun & Creative Family Photo: Això si ,tot l’amor que sento per els dos personatges principals es converteix en odi cap en Luis, el germà del Nacho. Es un dels personatges que més ganes m’han vingut de donar-li una host**... perquè deu meu quin home més desagradable, estúpid.... entre ell i la seva dona no sé qui em cau pitjor.

Aquesta és una historia d’amor i amistat en tota regla on si sou dels que ploren amb els llibres probablement ho fareu. I es  que gaudireu amb cada paraula i en tots els sentiments que trobareu en la novel·la.


Megan Maxwell m’ha sorprès molt positivament amb aquesta novel·la i sens dubte repetiré.

Puntuació: 

I vosaltres? Us l'heu llegit? Us va agradar? 
Us espero ens els comentaris


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)