9/15/2016

Ressenya: Tal vez mañana

Hey Readers!

Com va tot? Avui us porto una novel·la molt recent d’aquest estiu i que vaig gaudir molt.Autora: Colleen Hoover

Editorial: Planeta

Idioma: Castellà

Preu: 17'90

Saga: No


A los veintidós años, Sydney lo tiene todo: el novio perfecto, un futuro brillante y un bonito apartamento que comparte con su mejor amiga. Pero todo cambia el día en que Ridge, su misterioso y atractivo vecino músico, le advierte que su novio la engaña con su mejor amiga y Sydney debe decidir qué hacer con su vida. Sólo con lo puesto y sin recursos, Ridge la acoge en su casa y no deja de sorprenderla. Sydney vibra cuando él toca sus hermosas melodías y, aunque el corazón de Ridge está ocupado, él no puede ignorar que ha encontrado a su musa. Cuando finalmente se den cuenta de que se necesitan, entenderán que los sentimientos no pueden traicionar al corazón He de dir que no és el primer llibre de Colleen Hoover que em llegeixo i tot i que no em va desagradar, en aquest llibre m'esperava una historia més aviat típica.

I sorpresa sorpresa!
EN aquesta novel·la coneixerem la historia de la Sydney i en Ridge i ens sorprendrà en més d’un sentit.
La Sydney és una noia de 22 anys que té una vida bastant decent, comparteix pis amb la seva millor amiga, té novio i és feliç.
A les nits surt el balcó i gaudeix dels concerts de guitarra que el seu veí del davant toca .
Maybe Someday... Colleen Hoover: I així coneixerem en Ridge un músic que ha perdut la inspiració i està en ple bloqueig musical. I si, s’ha fixat que la seva veïna cada dia escolta els seus concerts i tant que fins i tot sembla que se sap les cançons sense  que ell els hi hagi posat la lletra.
Així dons, una mica a la desesperada llença la seva única carta i decideix contactar amb ella

Per la Sidney i en Ridge serà el començament d’una historia sobretot quan en Ridge li confessi que el seu novio li esta fotent les banyes amb la seva millor amiga.
I el dia del seu vint-i-dosè aniversari la Sydney es veurà sense casa i totalment perduda.
Serà quan en Ridge li ofereixi allotjament a canvi de les seves lletres.


"Es fácil luchar contra el deseo, sobre todo porque la única arma que éste posee es la atracción. Pero no es tan fácil cuando se intenta ganarle la guerra al corazón."

Entre la Sydney i en Ridge de seguida sorgirà una connexió brutal i una complicitat màgica que els dos notaran de seguida.
L’únic inconvenient és que en Ridge té novia i abans que us penseu alguna cosa, no, no està disposat a deixar-la.                                           
Maybe Someday by Colleen Hoover: En Ridge i la Maggie porten 5 anys de relació i s’estimen. I a favor de la Maggie he de dir que és súper bona tia i que té trets molts guais.

I encara que entre els dos hi hagi més que una simple amistat, hauran de lluitar per no creuar aquesta línia tan fina que els pot portar a equivocar-se.

El contrari del que pot semblar, la veritat es que és una historia preciosa i gens tòpica. Els personatges em van captivar des del primer moment i encara que la Sydney no m’acaba de convèncer en alguns moments he de dir que els dos estan molt ben perfilats i ben acabats. EN Ridge em va encantar tant la seva historia com el seu caràcter i m’ha sorprès moltíssim ja que personatges com ell n’hi ha pocs.                                  
També vull destacar personatges com en Warren i la Bridgette que m’han tret més d’un somriure el llarg del llibre.

“Si hay dos personas en este mundo capaces de encontrar una manera de amarse, somos nosotros.”

I aquesta novel·la té un toc especial  es que totes les cançons que composen en Ridge i la Sydney les podem escoltar a la vida real ja que l’autora i el músic Griffin Peterson han composat la banda sonora i podem descarregar un codi QR que ja ve incorporat el llibre.

Tal vez mañana és una novel·la amb una trama original, una historia preciosa i uns personatges que captiven de principi a fi.

Puntuació

Que us ha semblat? Li donareu una oportunitat?
Us espero en els comentaris!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)