8/04/2016

Ressenya: Nosotros despues de las doce

Hey Readers!

Avui us porto una ressenya d'una lectura plena de màgia i que m'ha atrapat de principi a fi.

                 D· A· D· E· S   P· R· I· N· C· I· P·A·L· S

Autora: Laia Soler

Editorial: Puck

Preu: 14'50

Idioma: Castellà

Saga: No                           

                                  S· I · N· O· P · S· I· S

Si pudieras borrar de tu mente los recuerdos que te hacen sufrir, las traiciones,
las pérdidas y los desengaños...
Si pudieras convertir tu mente en un mural en blanco donde volver a pintar tu vida,
¿lo harías?


Aurora vive en Valira, un pequeño pueblo situado entre montañas. No cree en los cuentos de hadas, pero sí en la magia. Al fin y al cabo, Valira debe su nombre a una reina feérica. Dice la leyenda que la sangre de las hadas aún corre por las venas de sus habitantes, que el pozo del pueblo alberga el espíritu de la reina y que el antiguo carrusel de la plaza posee poderes extraños. No, en Valira nadie se atrevería a negar la existencia de la magia.

La víspera de San Juan, la noche más mágica del año, la mejor amiga de Aurora, Erin, regresa al pueblo después de dos años viviendo en la gran ciudad. Y con ella vuelve Teo, su hermano gemelo, cuya presencia Aurora prefiere evitar. Pero la mirada de Teo no es tal como ella la recordaba, ni su pelo, ni su sonrisa. Y cuando el más poderoso de los sentimientos asoma entre los dos, Aurora empezará a dudar de si acaso estará viviendo la segunda parte de una historia de amor olvidada o... no.

                   O· P · I· N· I· Ó      P· E· R· S· O· N· A· L


Aquest llibre me’l vaig llegir a principis de juliol i malgrat que estava de viatge l’he gaudit moltíssim i puc assegurar que és una de les millors lectures de l'any. He fet un gran descobriment amb aquesta escriptora! Perquè a part d'una portada preciosa és una novel·la impressionant.
I ens situem a Valira un poble d’aquets perduts entre les muntanyes, molt de conte de fades i.. on la màgia és possible.
light, grunge, and vintage imageI en aquest poble tan encantador, coneixerem l'Aurora la nostra estimada protagonista que porta tota la vida a Valira i la seva vida s'ha dividit entre la pastisseria dels seus pares i el Carrusel del seu avi on és diu que les figures són màgiques. I amb compte amb el Carrusel perquè depèn de la figura que escollis et poden passar certes coses. L’Aurora i el seu avi ho saben molt bé.

I és precisament en aquest estiu que tornen aparèixer la seva millor amiga Erin que havia marxat a la ciutat i amb ella el seu germà bessó en Teo on l'Aurora el veurà més canviat del que esperava.
De seguida entre l’Aurora i en Teo apareixeran espurnes que faran que sorgeixi un amor preciós ...però hi ha alguna cosa que no quadra i l’Aurora es replantejarà que havia passat entre ells dos i perquè sembla que hi hagin records oblidats.  

“Me has hecho comprender que una carcajada no es lo mismo que una sonrisa, y que sin sonrisas, no somos nadie.”

La historia em va enganxar des del principi i m’encanta el desenvolupament de la trama sobretot amb segons quins girs que no els esperava.
Els personatges són una de les coses que més m’han agradat, l’Aurora m’encanta perquè no és una noia amb tòpics i malgrat l’aparença de trenca cors  i noia freda que aparenta és un personatge que m’ha encantat de principi a fi, a més té tocs molt especials com que li encanta la lomografia.
memories, photo, and picture imageI d’en Teo puc dir que és un noi que val la pena i que també surt de tòpics.

El final? Màgic. Perfecte. Únic.  Vaja, que m’ha encantat

I es que la Laia ens ha regalat una novel·la plena de valors, on l’amistat, l’amor, l’oblit i les males decisions prendran protagonisme i ens farà reflexionar respecte el que val la pena i on enfrontar-se a les conseqüències és sempre la millor opció.

´
"Quizá no sabemos qué es lo mejor. Quizá lo que queremos y lo que necesitamos no es siempre una misma cosa. Quizás…”

Sens dubte aquesta lectura és perfectíssima per l’estiu. I es que entre la prosa de l’autora tan preciosa i que desprèn màgia i aquesta historia tan dolça amb un toc de fantasia fa que sigui una combinació explosiva i perfecte per aquets dies.

Doneu-li una oportunitat perquè val moltíssim la pena i no us en penedireu. 

Puntuació

Màgia Pura!
I vosaltres? Us l'heu llegit? Us el llegirieu?
Us espero en els comentaris:)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)