3/18/2016

Ressenya: Trono de Cristal

Hey Readers!

Avui us porto un llibre amb una protagonista una mica diferent però molt especial!


Autora: Sarah J. Maas

Editorial: Alfaguara

Preu: 16'95

Idioma: Castellà

Saga: Trono de Cristal #1

Continuació: Corona de Medianoche


Un corazón de hielo. Una voluntad de acero. Te presentamos a una asesina. Te presentamos a Celaena Sardothien. Bella. Letal. Destinada a la grandeza.En las tenebrosas minas de sal de Endovier, una muchacha de dieciocho años cumple cadena perpetua. Es una asesina profesional, la mejor en lo suyo, pero ha cometido un error fatal. La han capturado.El joven capitán Westfall le ofrece un trato: la libertad a cambio de un enorme sacrificio. Celaena debe representar al príncipe en un torneo a muerte, en el que deberá luchar con los asesinos y ladrones más peligrosos del reino. Viva o muerta, Celaena será libre. Tanto si gana como si pierde, está a punto de descubrir su verdadero destino. Pero, ¿qué pasará entretanto con su corazón de asesina?


Aquest llibre el vaig veure recomanar a un clip de lectura de la Marta Botet. La veritat es que em va cridar molt l'atenció per molt que els últims encara no hagin sortit i la traducció en castellà només hi és en els dos primer de la saga. I crec que va ser una bona decisió.
THE WORLD OF SARAH J. MAAS — andrepop98: Characters from Throne of Glass by...:

La Calaena es la millor assassina d'Adarlan, ara però, està presonera a la millor presó del país: Endovier.  
El cap d’un any d’haver sobreviscut apareix el príncep del regne i li demana que sigui la seva campiona. Abans però haurà de passar una competició amb lladres, criminals, i assassins  per poder esdevenir-ne.
Si finalment ho aconsegueix serà campiona del rei durant 4 anys on s'haurà de posar a les seves ordres,  haurà de matar en nom seu i després podrà ser lliure. Aquesta última condició farà que la Calaena és decideixi i anirà a la competició.

I la historia ens comença quan la Calaena arriba el castell, on li assignaran un guardià que l’entrenarà (estil Entrenador Personal) per recuperar el seu potencial. I començarà la competició.
La veritat es que aquest llibre m' ha sorprès i cap a molt bé!
Ens trobem una protagonista molt diferent a la que estem acostumats amb un ambient també una mica especial i una trama interessant.

"Las bibliotecas estaban llenas de ideas, quizá las armas más peligrosas y poderosas de todas"

La trama no tan sols és desenvolupa a la competició per ser campió del rei, sinó que també hi intervindran certs elements que faran la historia una mica més interessant.

wyress: THRONE OF GLASS | The Stag Constellation: Tot i així a mi m'agradaria parlar-vos de la Calaena ja que és un personatge poc habitual.
La Calaena és una assassina que ha estat entrenada per ser la millor i és la millor. Té una fama molt alta i tan sols la van poder capturar perquè algú la va trair.
Però està lluny d'imaginar-nos una noia freda i sense sentiments. La veritat es que pot ser una noia despietada, però també té la seva banda de noia més presumida, de lectora etc..
Té les dues parts i això la fan molt especial.

En aquest llibre ens trobarem a un triangle amorós, format per la Calaena en Dorian ( el príncep) i en Chaol (el capità que l'entrena).
Els tres són personatges bastant guais i m’encanten. Tot i així en la primera entrega de la saga m’he posicionat ràpidament.
I què sóc? #TEAMCHAOL! Totalment! Sobretot en el primer llibre!


"-¿Qué sentido tiene tener un cerebro si no lo usas para hacer juicios? - preguntó Celaena.
 -¿Qué sentido tiene tener un corazón si no lo usas para ahorrarle a los demás los duros juicios de su cerebro? - respondió Dorian."

kevinkevinson: I have never seen three characters more in love with each other. Honestly, Dorian x Celaena x Chaol or nothing.://then clearly, you have not read the prequel. :): En el segon però, les perspectives canvien una miqueta i la veritat es que no m'acabo de decidir del tot... Els dos personatges evolucionaran i la veritat es que no m’acabo de posicionar..

La veritat es que és un llibre que és llegeix súper ràpid, i que et deixa amb moltes ganes de més.
És el primer de 6 llibres (els dos últims encara han de sortir)
Tot i així heu de tenir molt en compte repeteixo que si el comenceu segurament l’haureu d’acabar en angles ja que no té gaire pinta de qui hagi una traducció en breus.

Igualment us animo a que el llegiu ja que val molt la pena!Puntuació


I vosaltres? Us l'heu llegit? Us va agradar? Team?
Us espero en els comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)