3/03/2016

Ressenya: No miris enrere

Hey Readers!

Avui us vinc a parlar d'un llibre que m'ha mantingut enganxada fins a l'última pàgina, un llibre de suspens i intriga.
Autora: Jennifer L. Armentrout

Editorial: Fanbooks


Idioma: Català


Preu: 16'90


Saga: No. Autoconclusiu


Fins la nit en que va desaparèixer amb la seva millor amiga Cassie, tothom pensava que la Sam ho tenia tot: popularitat, riquesa i un nòvio ideal.
Ara, la Sam ha ressorgit però no té cap record de qui era abans, ni de què va passar amb ella aquella fatídica nit. Mentre tracta de recompondre la seva vida d'abans, s'adona que la vella Sam és una persona menyspreable i que fins i tot perdre els seus records ha estat com una mena de sort. Ara té una segona oportunitat per ser una millor filla, germana i amiga.
Però la Cassie encara no apareix, i els fets sobre el que va passar aquella nit no només estan enterrats en el més profund de la memòria de la Sam. Algú més ho sap, algú que vol assegurar-se que romangui en silenci. Tot el que la Sam vol és la veritat, i poder desbloquejar els seus records ennuvolats. Buff... Primer de tot, us he de confessar que el gènere de Suspens mai ha estat el meu preferit.
Però l'escriptora era la Jennifer L. Armentrout que tant m'havia conquistat amb la saga Lux, així que vaig decidir donar-li una oportunitat!

I OH MY GOT! Realment m'ha sorprès moltíssim i m'ha mantingut enganxada fins acabar-lo!

La Sam és una noia que a primera vista ho té tot: és guapa, rica, unes amigues perfectes, un novio prefecte, una família perfecte... Fins aquella nit.
Aquella nit, ella i la seva millor amiga ,la Cassie,  desapareixen misteriosament. El cap de 4 dies només apareix la Sam, desorientada i sense cap record del que va passar. Té amnèsia i ja que ni tan sols recorda la seva família.
Don't Look Back - Jennifer L. Armentrout Seventeen-year-old Sam seems to have everything until she and her best friend, Cassie, disappears one night and now Sam has returned with amnesia, striving to be a much better person and aware that her not remembering may be the only thing keeping her alive.: Pel que fa la Cassie segueix desapareguda i ningú espera que hagi sobreviscut.
La Sam ha tornat i és com si fos una persona nova. A més veurà que la vella Sammy era una bruixa i que no tractava massa bé a ningú;  que les seves amigues es comporten d'una manera menyspreable amb la gent, i que no acaba de veure aquella "relació perfecta" que tenien amb el seu novio.
La Sam tindrà una segona oportunitat, i l'aprofitarà bastant bé, però els seus records segueixen bloquejats i això la turmenta. Sembla que algú no vol que la Sam recuperi la memòria de cap de les maneres...
I bé, us he de dir que la Sam està ben feta un embolic i en el fons se la compren. Pel que fa l'autora ha aconseguit fer-me la olla fins el final, es a dir, sabia que hi havia una cosa que no rutllava, que algú sabia que havia passat aquella nit  i que aquesta persona estava present bona part del llibre. PERÒ QUAN HE SABUT QUI ERA. HE.FLIPAT. (però mooolt)
He sospitat de tothom, però de tothom eh, hi hagut un moment que pensava que era aquest però llavors feia una cosa que el descartava i entràvem en blucle... per res m'esperava el que m'he trobat!
Es a dir fins el final del llibre no he aconseguit saber que havia passat.
Perquè entremig la Sam té flaixos, li venen records, rep notes ( que també portaran cua..) fins el punt que creu que s'està tornant boja.


"No miris enrenre. El que s'hi amaga no t'agradarà"


Tot i així, jo tampoc estic acostumada a llegir aquest gènere i per mi ha sigut súper inesperat però, suposo que altre gent que si, ho deu haver endevinat.
Els personatges principals són la Sam, on de seguida i empatitzarem (per molt que en un passat l’haguéssim odiat), el seu germà (el millor personatge de tots!!), en Carson, un amic del seu germà, on la Sam se'l mirarà amb interès,  i en Del el novio del Sam un noi que totes les noies es moren per tindre'l.
També jugaran un paper important els seus pares, la Cassie (tot i estar desapareguda, la coneixerem bastant bé) i les seves amigues.
M'ha encantat com l'escriptora m'ha fet ballar tant el cap, i ha mantingut el suspens fins a les últimes pàgines.
El final? Soprenent!No miris enrere és una novel·la de suspens amb una trama interessant i que et mantindrà enganxada fins el final.

Puntuació:

I vosaltres? Us l'heu llegit? Us va agradar?
Us espero en els comentaris!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)