2/27/2016

De la A a la Z: Amb la D

Hey Readers!

I continuem amb la secció de la A a la Z, avui amb la D!
Espero que us agradin!

Delirium! El primer d'una trilogia distòpica, on l'amor es considera una malaltia!
En aquest món quan arribes els 18 anys t'operen i et fan "immune" a l'amor. La Lena és una noia que li queda poquíssim per fer l'aniversari, però uns dies abans coneixerà l'Alex i la seva percepció amb la deliria nerviosa canviarà una mica.

De la mà de Lauren Olivier, Delirium és una novel·la entretinguda, intensa i amb una trama original dins de l’àmbit distòpic.Daemon Black de la Saga Lux! Perquè per favor! Qui és resisteix a la seva picardia, el seu caràcter i el seu sentit de l’humor? Un personatge d’aquells que t’enamores de seguida, que et treu més d’un somriure i que de seguida li agafes afecte! Un xic perfecte però sense ser molt insuportable! Segur més d'una heu desitjat ser la Katy ;).Elsa? *PAM PAM*  Do you want to build a snowman? C'mon let's go and play I never see you anymore, Come out the door!!


Tan fan d’aquesta  cançó! La vaig cantar tantíssims cops l’any passat! Si, és de Frozen i m'encanta jajajaj! Ara fa molt que ja no l'escolto però em segueix agradant!

I aquí us vinc a recomanar la pel·lícula de Dando la Nota! Estic segura que molts de vosaltres la coneixeu!
Són unes noies universitàries que creant un grup per cantar, i on hauran de demostrar que poden fer de tot! Algunes cançons són remixs de cançons molt conegudes i segurament us agradarà!

Entretinguda i que et farà passar una bona estona!I vosaltres? Que em recomaneu? I coneixeu alguna de les recomanacios?
Us espero en els comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)