1/24/2016

De la A a la Z~Amb la C

Hey Readers!

Tornem un altre cop amb la secció de la A a la Z, avui amb la C :)
Som-hi!


Aquest cop he dubtat una mica però finalment m'he decidit per Como desees d’Anabel Botella. Una historia d’amor barrejada amb una historia policíaca que donen una gran combinació. Uns historia fresca, curta i perfecte per desconnectar. 


He escollit la Cat de Dos ciris el diable de Laura Gallego!
És la filla d'un àngel i farà lo possible per venjar el seu pare inclús...aliar-se amb un diable.
Perquè m'encanta com és i la seva personalitat.Dons Cheerleader d'OMI, tot i que també hi ha la versió amb Felix Jaehn i de fet segurament tots l'haureu escoltat ja que ha sonat molt. Aquesta cançó la vaig escoltar moltíssim durant tot l'estiu i és molt especial perquè em porta moltíssims records. 

Aquí us recomano una sèrie catalana és Cites, la veritat es que no us espereu una sèrie boníssima perquè us endureu una decepció. Tot i així per passar l'estona va molt bé. Està ambientat a la ciutat de Barcelona i si sou d'allà és molt possible que reconegueu moltes coses.

La sèrie tracta de les cites de gent que s'ha conegut per internet i com és comporten el no coneixes de res. Cada capítol surt una parella diferent i depèn de quina,sabrem més o menys dels personatges que com a moltes pel·lícules estaran relacionats entre si.I ja està!

Us han agradat? Quines escullirieu? Coincidim?
Us espero en els comentaris:)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)