12/15/2015

Ressenya: La Reina Roja

Hey Readers!

Sisi, sé que aquesta ressenya va super tard, que ha passat? La primera part no em va enganxar casi res i aixó va fer que tardes més del previst en llegir... Tot i axi aquí va la ressenya:)Autora: Victoria Aveyard


Editorial: Oceano

Preu: 16'95

Idioma: Castellà

Saga: Reina Roja #1

Continuació: Glass Sword (de moment només en angles) 
En una sociedad dividida por el color de la sangre, los Rojos luchan por sobrevivir bajo la sombra de los Plateados, «superhumanos» con poderes terribles que les permiten manejar el mundo a su antojo. Pero cuando se revela que Mare Barrow —una joven ladronzuela Roja— tiene también esas habilidades, es llevada al mundo de los Plateados. Allí descubrirá que el poder es un juego peligroso y que la única certeza es la traición.Bé, aquest llibre primer de tot m'ha sorprès. Sobretot aquest món creat per l’autora.
Tot i que em va costar arrencar, me n'alegro d'haver continuat perquè m' ha acabat encantant.
Estem en una societat, dividida per dos bàndols els rojos i els platejats, la diferencia? La sang, i les seves habilitats. Els platejats dominen la societat gracies a els seus poders, les seves habilitats, que deixen en desavantatges els rojos que per altra banda son inferiors. Aquets últims es veuen obligats a fer les “feines brutes” dels platejats i ser tractats fatal.
Tot canvia amb la Mare Barrow, que donades a una sèrie de circumstancies, acaba el palau reial i allà descobreix que ella també té certes habilitats especials, i el més inhòspit és que és roja i és especial.


"Su guerra plateada se paga con sangre roja."

Els platejats evidentment se l'emportaran el seu terreny i intentaran transformar-la en un platejada i aprofitar-se a favor seu.
La Mare en contra de la seva voluntat serà obligada a entrar en aquest món platejat, on hi ha una regla no escrita: Tothom pot trair a tothom.
Allà en un món que no és el seu la Mare coneixerà com viuen els platejats, aprendrà a mentir i trobarà algun aliat. Perquè la Mare malgrat totes les mentides és una roja i això portarà conseqüències.

"Todo el mundo puede traicionar a cualquiera"

Com he dit el principi del llibre se’m va bastant llarg i pesat, és tot molt introductori, molt lent (ja que no passa res), però a partir de la pagina 100 (mes o menys) tot agafa un ritme més àgil i la trama és desenvolupa cap a més. Des del principi del llibre ens deixa clares algunes coses: No ens hem de fiar ningú.
Crec que és un punt molt a favor del llibre ja que hi han girs inesperats que et sorprenen. Per altra banda hi ha bastanta acció i que passin moltes coses fa que la lectura t’enganxi.
sargntblue: BOOKS READ IN 2015 | the red queen... | Victoria Aveyard: Els personatges m'han encantat, la Mare és noia en el qual l’hi tens empatia i la  veritat es que entenc bastant les seves reaccions, tot i que no sempre cregui que fossin les millors.
Per banda de personatges masculins, em declaro TEAM CAL, des del principi del llibre em va encantar per molt que tingui la ment bastant estreta, el Maven en canvi no em va acabar de fer el pes..
Per la resta de personatges secundaris n'hi han alguns que m'han encantat, com el Julian o la Farley, dos persones que jugaran un paper molt important.El final? Obert, clarament, i veiem que aviat continuarà la saga. Però tinc ganes de seguir!


En conclusió, La reina Roja és un llibre distòpic  amb molta fantasia, que et deixarà amb ganes de més. Pels amants de les distòpies aquest és el vostre llibre

PuntuacióUs l'heu llegit? Us va agradar? Us el llegirieu?
Us espero en els comentaris:)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)