5/12/2015

Ressenya: Traïció

Heey Readers!

Que tal? Avui us porto una altre distopia, que no sé si la coneixeu però que val la pena realment
Avui us porto:

 

(posaré algunes coses en castellà, bàsicament perquè la traducció sona una mica raro)Autor: Scot Westerfeld

Editorial: Montena

Idioma: Castellà

Preu: 15'95

Saga: Feos #1

Continuació: Perfecció
                                                                                                                    Cómo todos los chicos de su edad, Tally está impaciente por cumplir los 16 años porqué entonces las autoridades la someterán a una operación estética para convertirla en perfecta. Pero justo antes de su cumpleaños su mejor amiga Shay huye para unirse a la resistencia, un grupo de imperfectos que viven en una ciudad secreta. Entonces las autoridades le ofrecen a Tally la peor de las disyuntivas: o ir en busca de Shay y devolverla al mundo civilizado o permanecer imperfecta para siempre.
YoungbloodTraício és una distopia on en el món està dividit en "imperfectes" i "perfectes" quan tu fas 16 anys t'intervenen amb cirugia i et tornen "perfecte" es a dir et fiquen unes carecteristiques que tothom et veu guapo/a i t'en vas a viure a Nova Bellesa un lloc superultramegguai (capteu la ironia de les paraules) " on tothom es feliç, va a festes i dsfruten de la perfecció. Un cop et situes coneixem la Tally la nostra protagonista, la Tally es mor per ser perfecta, té unes ganes tremendes, la raó es que el seu millor amic en Peris fa poc que s'ha convertit en perfecte i ella ja no pot esperar més, es per això que decideix anar a Nova Bellesa, i de poc no la pillen però ja quan torna coneix la Shay, una noia encara imperfecte i que casualment ha nascut el mateix dia que ella.
“Shay’s Directions”  -Uglies by Scott Westerfeld  I knew immediately what the worst mistake was as soon as it talked about breaks!De seguida es faran amigues, tot i aixi la Shay no pensa com ella en temes de "perfecció"  i de fet vol fugir cap el "Humo" un lloc on s'amaguen els rebels i té previst escapar-se abans de fer els 16 anys, evidentment ho fa, deixant clar a la Tally que sempre la pot seguir però indirectament perjudicarà  el sonmi d'aquesta i  de la seva perfecció. Es llavors que la cosa es complica i coneix a Circumstancies especials, un grup de gent que només apareixen en alguna d'aquestes circumstancies, i l'obliguen a buscar la Shay i de pas delatar "l'Humo" si vol que el seu somni es faci realitat. La seva decisió serà si decideix trair la Shay o no i es llavors quan comença la trama de veritat.Special Circumstances,
Aquest llibre em va cridar molt l'atenció la trama, ja estava familiaritzada amb l'ambit distopic, i coneixia una trama semblant on l'amor es una malaltia i també t'intervenen amb cirugia (Delirium), però això de que et convertien en "perfecte" em va despertar la curiositat  i em va semblar molt original.
El llibre el principi s'em va fer una mica pesat ja que a a sinopsis ja t'explica que l'ha d'anar a buscar, però t'has de tragar les pagines d'introducció que en realitat són necesaries, tot i aixi em va encantar com avançava la trama i t'anaves enganxant mica en mica,  i el final ja sense adonarten ja te l'havies acabat.
El final? Et quedes amb moltisimes del seguent ja que et deixa un final molt obert i amb ganes de continuar.
Un llibre amb una trama que et sorpren, uns personatges molt complexos i una historia on la "perfecció"  existeix. Si us agraden les distopies, i us va agradar Delirium aquest llibre us agradaràUglies Wallpaper - The Uglies Wallpaper (10393305) - Fanpop

Tally: Per mi es un personatge dificil, que no sé que acabar pensant d'ella, a unes pàgines m'agraden, però d'altres et venen ganes de dr-li 4 coses, tot i aixi en realitat penso que és una noia que no acaba de tenir les coses molt clares, i això li porta més d'un problema.


Shay: He de dir que m'agrada bastant, és una bona tia que des del principi em va caure molt bé, en algunes situacions no m'acaba d'agradar però en realitat penso que és indirectament les consequencies que li ha portat ser amiga de la Tally 


Puntuació


Una distopia amb un punt especial!

Us l'heu llegit? Us el llegirieu? Us va agradar?
Us espero en els comentaris :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)