5/26/2015

Ressenya: Alianzas

Heey Readers!

Que tal!? Avui us porto un llibre amb un món ple de fantasia, i que sens dubte t'atrapa dins d'ell.
Aquest llibre és
Autores: Iria G. Parente i Selene M.Pascual

Editorial: Everest

Idioma: Castellà

Preu: 17'90

Saga:  #1 Cuentos de la luna llena

Continuació: Encuentros    

                                       


Érase una vez una guerra cruel.
Una confrontación entre humanos y feéricos que parecía que nunca tendría fin.
Érase una vez una reina malvada, un apuesto príncipe, dos princesas y un trovador que sabía contar las historias más maravillosas del mundo.
Y aunque los cuentos nos han enseñado a creer en finales felices, en un mundo donde su magia es real, las situaciones son completamente diferentes a como nos las han contado…
Alianzas, traiciones, luchas de poder e intereses puramente egoístas guiarán esta historia, hasta que finalmente nada de lo aparentemente predefinido llegue a cumplirse.
Ningún futuro, al fin y al cabo, es seguro
 

Aquest llibre va ser un dels llibre que em vaig comprar per St. Jordi i la veritat es que no m'en penedeixo gens. La  historia ens presenta un món on existeixen tot d'essers fantastics, feerics, humans, elfs, mags on viuen separats en regnes... tot i aixi hi ha una guerra entre feerics i humans, que sembla que mai s'acabarà, i aqui s'ens presenta la Mab de Lothaire la dolenta de la historia, una reina cruel que sembla que mai es cansarà de vesar sang, una tia molt recargolada que farà l'impossible per guanyar. Però hi han un munt de personatges principals i es aqui on coneixem en Drake, un trovador d'Astrea (regne dels mags) que amaga un secret i establira un vincle molt especial amb l'Eirene de Nyran, perquè es clar tot regne té princeses, i l'Eirene és la princesa dels Elfs tot i que fa molt que no trapitja la seva terra, i en realitat ella no vol tindre res a veure amb tot el que comporta ser princesa, molt contraria a la seva cosina Fay que té unes idees molt propies d'una princesa, ella serà entregada a contra voluntat a en Seaben de Lothaire fill de Mab de Lothaire, i això potser li farà replentajar-se el seu destí, en Seaben tot i aixi és un princep una mica fred i misteriós  pero molt contrari a sa mare.
I aqui comença la historia un cop ja has conegut mes o menys els personatges,(ja que casi cada capitol és explicat per un personatge diferent, que després es van repatint) en  el casament de la Fay de Veridian i en Seaben de Lothaire, un total matrimoni de conveniencia, i tot i aixi els dos semblen acceptar amb resignació, l'Eirene cosina de la Fay una anima lliure i aventurera que aviat contra els desitjos de la seva cosina (i els seus propis) ha d'anar a prendre responsabilitats el seu regne, i en Drake un trovador  que  malgrat que amaga un gran secret farà amistat amb l'Eirene, sense saber quines consequencies pot portar. De fet tot això triga unes 150 pagines per situar-nos, i llavors sorgeix una esdeveniment inesperat, que unirà la Eirene i en Seaben més del que voldrien i capgirarà sense remei tot el futur dels personatges.
I si, era necesari fer aquest resum un xic llarg perquè, hi han tants personatges que si fes la resenya sense parlar de tots ells no us enterieu de res. Aquest llibre m'ha encantat he de dir que les primeres 150 pagines s'em van fer un xic lentes ja que era de total introducció, per molt que fossin necesaries per situar-te, però llavors pasa ALLO i et quedes en plan:

shocked animated GIF
I la trama pren un altre ritme, perquè el que pensava que seria una cosa, canvia, i obliga aixi a canviar el que pensaves que seria la historia.
Hi han MOLTS  personatges, és a dir molts personatges principals vaja, i també uns quants de secundaris  que en realitat son necesaris. Un personatge que és mig principal mig secundari, és en Chryses un llop encantat per la Mab, que és la "mascota" d'en Seaben,i que en realitat és d'aquets personatges que a mesura que avancen els llibres s'anirà fent més important, també destaquen el millor amic d'en Seaben en Lowell, la Lyra, i la Sylvana ja que desenvolupen petits moments importants que seran claus en el llibre. Pero sabeu que? cada personatge és genial, tan principals com secundaris estan super treballats i perfilats, i això fa que els coneguis més per dins i t'ajudi entrendrels.

La veritat es que és un món fantastic (mai millor dit jeje) que em recorda una mica els de la Laura Gallego, i que cada detall esta ben cuidat.


I despres hi ha el tema amoros, on s'ens presenta un magnific (capteu la ironia)  triangle amoros, que de fet es forma inconcientment, i que clarament (de moment) em posiciono en #TEAMDRAKE però que consti que estimo molt en Seaben ...I que ens portarà molt moments plens de tendresa, i emoció, pero també moments una mica tensos i on els sentiments estaran a flor de pell.

El que em va sorpendre molt va ser que estigués escrit per dos escriptores, la veritat es que pensava que es notaria molt quan escriu una a quan escriu  l'altre, pero m'ha agradat perquè malgrat que sé que cada una escriu un personatge diferent, no es nota gens i tot està super ben entrallaçat.
El final? Una mica sorpresa, me l'imaginava diferent pero no per aixo et deixa un  final obert que et fa quedar amb moltes ganes del seguent
Per desgracia el llibre havia de sortir aquest mes de maig, pero per problemes de l'editorial, està en data indefinida i no se sap quan sortirà :(
Un llibre que segur que el viuràs ben depresa ja que malgrat les 600 i picu pagines, la historia enganxa i té un ritme bastant agil.
Eirene de Nyran: Una princesa que en realitat no vol ser-ho, una anima lliure i aventurera i sens dubte la millor protagonista de la historia. Una barreja entre Katniss i Tris. El principi veus a una noia que no vol agafar masses responsabilitats, pero quan es comença desenvolupar la trama, veurem a una noia, molt valenta, lleial, i disposada a fer qualsevol cosa per salvar el seu regne. L'Eirene té una evolució bastant important el llarg de la una trama pero que no perd l'essencia en cap moment.

Fay de Veridian: es un personatge que no he lograt entendre, es a dir la perfecta princesa, educada per ser-ho, i obligada a casar-se amb el fred princep Seaben de Lothaire i això no li fa gens de gracia. Crec que és una mica tancada de ment i li falta madurar. Per el que li pasa tampoc no vull opinar molt sobre ella i vull saber que passarà en els seguents llibres ja que es un personatge que m'agradara molt de saber com és.


Drake de Astrea: un trovador, que encanta amb la veu, amaga un gran secret i es fa amic de la Eirene, els dos crearan un vincle pero en Drake quan ja se n'adoni veurà que potser fer-se amic seu no ha estat la seva idea més brillant, perquè començaran a intervindre-hi els sentiments. Crec que es un personatge molt tendre i té un do amb la paraula ja només en aixo fa que em posicioni en #TEAMDRAKE
Seaben de Lothaire: Fill de Mab de Lothaire. Obligat a casar-se amb Fay de Veridian, tot i que intentarà obrir un relació amb la Fay aquesta s'hi  negarà. Ben aviat, però per culpa de el que passa, veurà enllaçat el seu futur amb l'Eirene i els dos començaran una bona relació, plena d'apostes, moments de recolzaments, i desafiaments oberts a les families. Es un noi que se'ns presenta com a fred, de gel, pero que mica en mica veurem que no es aixi i que darrere daixò hi ha n bon noi molt mono. La raó per la qual encara no m'he posicionat en #TEAMSEABEN ? Em falta una mica de xispa, crec que la seva relació pot anar a millor, i no tinc dubtes d'aixo. Es per aixo que es possible que en un futur em pugui posicionar a favor d'ell.


Mab de Lothaire: La bruixa. La malvada. Una tia que tot llibre amb malvats ha de tenir, la Mab la veritat es que es bastant cruel, pero es molt poderosa i té molt fils movent-se. No m'ha acabat d'agradar com a personatge, per mi el personatge més fluix, ja que agafa patrons d'altres llibres. Tot i aixi no m'ha agradat dins del llibre

(Totes les imatges estan tretes d'aqui si voleu veure'n més, i saber més informació clikeu-hi a sobre)

Puntuació


Us l'heu llegit? Us va agradar? Us el llegiríeu?
Us espero en els comentaris!

4 comentaris:

 1. MMMM... em crida però no crec que li dongui una oportunitat! massa llibres pendents buff! : '''')

  Un petó!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jajajaj tots tenim massa llibres pendents!
   Espero que algun dia li donis una oportunitat!
   Un petó!

   Elimina
 2. Hola! acabo d'arribar al teu blog i et recomanaria 2 cosetes:
  1. Intenta que les fotos q agafis com a portada no sigui borrosa ja que quedaria millor en el sentit estètic
  2. Cuida l'ortografia, a tothom se li pot escapar alguna però blogger té una opció de correció com al word (és un tick verd que posa abc).

  Espero que et serveixin, no et vull ofendre ni res e!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hey!
   Merci, s'accepten les critiques constructives :)
   La veritat es que tenia pensat canviar aviat la portada, i segur que seguire el teu consell!
   Mmm... l'ortografia, ja intentare millorar-la jajaja
   Merci!

   Elimina

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)